Hvor kan jeg se Bulgaria – Ungarn live online [8 oktober 2020]?

Hvilke land kommer til EM i fotball i 2021? Bulgaria vil spille mot Ungarn 8 oktober i Bulgaria, og vinnerlaget vil bare være ett hinder unna å tjene seg en plass i EM i fotball i 2021.

Vil du se kampen mellom Bulgaria og Ungarn på nettet? Er det en TV-kanal som lar deg se kampen på nettet gratis? Det er veldig enkelt å se kampen mellom Bulgaria og Ungarn på nettet, fordi den ungarske TV-kanalen M4 vil kringkaste kampen live på nettet gratis. For å se det, må du være lokalisert i Ungarn. Du kan deretter besøke www.mediaklikk.hu og se kampen live på nettet gratis.

Men hva kan du gjøre hvis du vil se Bulgaria spille mot Ungarn live online, men du bor utenfor Ungarn? Det er veldig enkelt! Kjøp et VPN-abonnement på PureVPN og koble til en server i Ungarn. Et PureVPN-abonnement vil bare koste deg 1 USD for de første syv dagene, så det er nesten gratis!

PureVPNwith 31-day full refund

Klikk på knappen ovenfor for å få en PureVPN rabatt og for å besøke nettsiden til PureVPN. Når du har kjøpt et abonnement, laster du ned VPN-programmet til datamaskinen eller telefonen eller nettbrettet og kobler til en server i Ungarn. Du vil da få en ungarsk IP-adresse, og du kan mediaklikk.hu og se fotballkampen på nettet. Du kan også lære mer om PureVPN i denne korte PureVPN oversikten.

Hvis du vil si opp PureVPN-abonnementet etter kampen mellom Bulgaria og Ungarn, gjør du det bare. Men det kan være lurt å beholde abonnementet i noen dager, uker og kanskje til og med måneder. Visste du at du kan streame mange Champions League-kamper online på M4 i Ungarn? Du kan til og med se alle Formel 1-løpene online på M4 i Ungarn. Men, ikke være begrenset til mulighetene for M4 i Ungarn med PureVPN.

bulgaria vs hungary online

Du kan bruke denne VPN-tjenesten til å se Netflix-innhold i 8 forskjellige land, inkludert USA, Canada, Australia, Nederland, Tyskland og litt mer. Tjenesten fungerer også med PeacockTV, CBS All Access, Hulu, Amazon Primeog flere andre strømmetjenester. Hvis du er en fan av britiske TV-serier, koble til en server i Storbritannia og se BBC og ITV online.

Hvilket lag vil du heie på? Vil du at Bulgaria skal vinne kampen, eller vil du heie på det ungarske laget? Den største stjernen i det ungarske laget for øyeblikket, Dominik Szoboszlai, vil mest sannsynlig ikke spille kampen. Han er ikke smittet av Coronavirus selv, men noen av hans lagkamerater i RedBull Salzburg er, så han må være isolert på grunn av det.

Min Bulgaria – Ungarn historie (min drøm versjon av fotballkamp)

Det er en fredelig torsdag kveld, men under overflaten er det spenning. John sitter foran TV-en sin, og han er klar til å heie på Ungarn. Han bor i USA, men hans oldefar var ungarer, og han har beholdt sitt etternavn Kovacs av den grunn. Han kan ikke snakke et eneste ord ungarsk, men han har hørt at det skal være et av de vanskeligste språkene i verden. John Kovacs har nettopp kommet tilbake fra kjøleskapet hvor han tok et kaldt glass Fanta, og tok også med seg litt pizza fra i går.

John har fortalt sin kone at han ikke ønsker å bli forstyrret av barna de neste timene, fordi dette er en kamp han har gledet seg til i lang tid. Ungarn kvalifiserte seg til europamesterne i Frankrike i 2016, og ved et gigantisk mirakel vant de sin gruppe. Dessverre tapte de 4-0 mot Belgia i den første kampen i knockout-etappen. Kan ungarerne kvalifisere seg til nok et EM i fotball?

Dommeren blåser sin fløyte og kampen har startet. Begge lag ser ut til å være konsentrerte, og veldig defensive. De er alle redde for å gjøre feil, og etter 30 minutter føles John som om dette er en kamp som vil ende med en straffesparkkonkurranse. Men ut av det blå kommer et bulgarsk mål. John føler seg deprimert, og basert på det han har sett i første halvdel av kampen, er det ikke mye håp i ham at ungarerne vil vinne.

60 minutter har gått, og ungarerne har hatt ett skudd på mål. Men John ville ikke akkurat kalle det et skudd, fordi det var mer som Adam Szalai vennligst sendte ballen til den bulgarske keeperen. Men så gjorde Roland Sallai, ungareren som vanligvis spiller for Freiburg i Tyskland, noe ingen forventet. I stedet for å sende ballen til lagkameratene, løp han bare som gal, lurte noen bulgarske forsvarere og skjøt ballen mot målet. 1-1. Håpet er tilbake! John tar litt mer å drikke, og nå kan han ikke vente på at kampen skal fortsette.

Etter målet har ungarerne blitt et annet lag. De er fulle av energi, og deres ånder har blitt løftet. Nå er det på tide å vinne kampen.

Som dommeren blåser fløyten etter 95 minutter, er sluttresultatet 3-1 og Ungarn er bare ett hinder unna EM i fotball i 2021. Den kampen vil bli spilt mot Island som nettopp avsluttet sin kamp mot Romania som de vant 1-0 etter et mål i andre minutt.

Historien ovenfor er bare min drøm versjon av kampen mellom Bulgaria og Ungarn. hva tror du? Vil ungarerne vinne eller vil bulgarerne vinne? Skriv en kommentar og gi meg beskjed.

Hvis du trenger hjelp til å se Bulgaria vs Ungarn online på 8 oktober, skriv en kommentar, og jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg!