HideMyAss anmeldelse (2020 version)

Vi skrev oprindeligt vores HideMyAss anmeldelse tilbage i februar 2013. Siden da har alt ændret sig, og HideMyAss er vokset til en meget større VPN-udbyder, faktisk er det den største VPN-udbyder, der er tilgængelig online i øjeblikket. Men er det den bedste VPN-udbyder?

Da vi skrev vores oprindelige HideMyAss gennemgå det første indtryk, du får af HideMyAss har ændret sig, deres hjemmeside. De har for nylig haft en hjemmeside opdatering, og heldigvis har de ikke forsøge at gøre det så super moderne, at det pludselig blev svært at bruge. Snarere det modsatte. Den HideMyAss hjemmeside er let at surfe rundt på, og du kan finde de oplysninger, du leder efter ved hjælp af menuer, eller rulle ned en smule.

Når du har surfet rundt, de ting, som de fleste mennesker forsøger at finde ud af så hurtigt som muligt er prisen oplysninger. Det kan findes at trykke på prissætning tekst i menuen, og når der vil du finde ud af, at HideMyAss kører med følgende priser (selvom de ofte har rabatter og så videre, men det er de priser, som de normalt ser).

HideMyAss priser

  • 1-måneders abonnement: 8,99 Euro
  • 12 måneders abonnement: 59,88 Euro
  • 36-måneders abonnement: 107,64 Euro

Disse priser er ikke de højeste på markedet, men de er heller ikke de billigste. Du kan helt sikkert finde udbydere med endnu lavere priser, men de vil ikke være meget billigere. Derfor er det vigtige spørgsmål at spørge dig selv, om HideMyAss er den VPN-udbyder, du gerne vil bruge. Hvis det er, så er det pengene værd.

Hvis du har tilmeldt dig med HideMyAss, har du en 30-dages fuld refusionspolitik, men kun gyldig, hvis du har brugt mindre end 10 GB båndbredde. Det er en hel del båndbredde, og 30 dage er en masse, så det er en strålende tilbagebetaling politik, så du har ingen grund til at for at tilmelde dig med HideMyAss, fordi hvis du ikke er tilfreds, du blot bede om dine penge tilbage!

Servere for HideMyAss

HideMyAss er langt den største VPN-udbyder på markedet i betragtning af deres mængde servere og IP-adresser til rådighed. De har i øjeblikket servere i mere end 190 lande verden over, alle placeret i mere end 180 forskellige steder, og med i alt næsten 1000 servere.

Da de har denne store mængde af servere, kan de nemt have masser af brugere forbinder, uden at du lider med langsomme hastigheder og andre problemer. Men hvad er HideMyAss hastigheder som? Hold på læsning!

HideMyAss hastigheder

Vi har naturligvis ikke været i stand til at teste alle HideMyAss servere i nationer over hele verden, men vores erfaring stadig fortæller os, at generelt, vi er meget tilfredse. Selvfølgelig, de fleste brugere kigge efter en VPN-udbyder, der vil sikre deres forbindelse og give dem en IP-adresse et andet sted i verden, og derefter det hyppigste behov er at få en amerikansk eller en britisk IP-adresse. Som et plus service HideMyAss har også virtuelle servere, hvilket betyder, at serveren er placeret i for eksempel Holland, men det vil give dig en US IP-adresse, hvilket giver meget bedre hastigheder for noget i Europa, end hvis de rent faktisk var nødt til at oprette forbindelse til serveren i USA, som er meget længere væk.

Her kan du finde nogle eksempler på hastighedstest, vi har gjort med HideMyAss, og resultaterne!

  • Før du bruger HideMyAss: Download hastighed: 334 Mbps
  • Opretter forbindelse til en server i Ungarn (nærmeste placering): Download hastighed: 21,2 Mbps
  • Opretter forbindelse til en server i Spanien: Download hastighed: 126 Mbps
  • Opretter forbindelse til en server i USA: Download hastighed: 140 Mbps
  • Opretter forbindelse til en server i Australien: Download hastighed: 57 Mbps

Hastighedstestene blev foretaget i januar 2020!

Ser man på resultaterne af hastigheden test ovenfor kan det siges, at HideMyAss er en virkelig hurtig VPN-udbyder med nogle awesome servere. Den ungarske server kan være undtagelsen, men ud over det, de giver rigtig gode download hastigheder til deres brugere. Hvis du ønsker at se endnu flere resultater fra hastighedtest, skal du klikke på linket ovenfor for at se en video af hastighedstesten og flere statistikker og resultater.

HideMyAss-klient

HideMyAss har i øjeblikket klienter til rådighed for Windows, Android, Apple, Linux og iOS. Disse er nemme at bruge, og du kan oprette forbindelse til servere over hele verden inden for kun et par museklik. En ny funktion er også chancen for at tilføje servere som favoritter, hvilket gør det nemmere at oprette forbindelse til dine foretrukne nationer uden at skulle rulle hele listen viser alle nationer, hvor HideMyAss har servere.  Her kan du se et lille skærmbillede fra HideMyAss-klienten, hvilket giver en lille fornemmelse af, hvordan det ser ud, når du kører det i Windows.

The brand new HideMyAss application as of September 2016
Et skærmbillede, der viser HideMyAss-programmet.

Hvis du planlægger at bruge dit VPN-abonnement på flere enheder samtidigt, så kan det gøres med HideMyAss, som giver dig chancen for at have fem forbindelser kørende på samme tid med det samme abonnement.

Inde i ansøgningen, har de også sat streaming i fokus, og dermed har de fremhævet nogle af deres servere, som er særligt gode til streaming. Disse er de bedste servere, hvis du ønsker at omgå geo-blokke og streame Netflix, BBC / ITV, og andre tjenester. Men de virker ikke altid, men baseret på vores test i januar 2020, arbejdede HideMyAss med tyske Netflix– og med BBC og ITV i Storbritannien.

HideMyAss har implementeret funktioner såsom en kill-switch i sin anvendelse. Dette vil sikre, at du stopper alle dine internetaktiviteter, hvis VPN-forbindelsen falder. De har også et værktøj, der vil sikre, at du ændrer din placering og din IP-adresse med en fast sats (for eksempel hver 12 timer). Dette kan være nyttigt, hvis du ønsker at gøre dine bevægelser online endnu sværere at spore.

SkjulemyAss og logføring

Et meget vigtigt aspekt for folk, da de tilmelder sig en VPN-udbyder, er, om de logger din aktivitet eller ej. Hvis du bare vil bruge HideMyAss til at fjerne blokeringen af Netflix eller streame BBC, har du ingen grund til at bekymre dig om dette. Men hvis det er vigtigt for dig at vide om din VPN-udbyders logningspolitik, er det, hvad HideMyAss har at sige om emnet.

Da HideMyAss er placeret i England, er de underlagt engelsklovgivning og EU-lovgivning, hvilket gør det svært at følge en no-logging politik. Som et resultat, HideMyAss logger dit brugernavn, et tidsstempel (det tidspunkt, hvor du opretter forbindelse til og afbryde forbindelsen til deres servere), mængden af data, du sender, og også din oprindelige IP-adresse, og IP-adresse, du får af HideMyAss server.

HideMyAss og streaming

Jeg har nævnt det tidligere i anmeldelsen, men HideMyAss er i stand til at fjerne blokeringen en hel del streaming sites. Blandt de tjenester, du kan se med HideMyAss, vil du finde BBC og ITV i Storbritannien, tyske Netflix, og masser af tv-stationer i lande som Tyskland, Italien, Norge, Sverige, og meget mere! Men sammenlignet med VPN-udbydere som ExpressVPN og Surfshark VPN mangler HideMyAss meget, når det kommer til at fjerne blokeringen af hjemmesider.

HideMyAss og torrenting

HideMyAss har en hel del P2P-servere, og der er servere lavet til overførsel af data ved hjælp af Torrent-programmer og meget mere. Som et resultat, kan du nemt bruge HideMyAss til at uploade og downloade filer ved hjælp af torrent-programmer med HideMyAss. Deres basisservere blokerer sådanne aktiviteter, men hvis du bruger deres anbefalede P2P-servere, vil dette fungere uden problemer.

Kundesupport i HideMyAss

HideMyAss har et forum på deres hjemmeside, som fungerer godt, og her kan du stille spørgsmål og komme med forslag. Derudover har de en live chat til rådighed på deres hjemmeside, hvilket betyder, at hvis du sidder fast et sted, kan du stille dit spørgsmål der og i de fleste situationer, vil du blive hjulpet ud med det samme. De har også et ganske stort bibliotek af artikler på deres hjemmeside besvare fælles problemer, tekniske emner og så videre.

Afslutning af Gennemgang af HideMyAss

Som du måske forstår at læse denne HideMyAss anmeldelse, vi er meget fond af HideMyAss som en VPN-udbyder, som leveres af det britiske selskab Privax Ltd. De gør deres yderste for at nå endnu flere mennesker og nationer hele tiden, men på samme tid, de arbejder hårdt for at holde deres eksisterende server park ajour og med nok IP’er og gode hastigheder for alle brugere. De kan ikke lykkes på alle tidspunkter, men generelt, HideMyAss fungerer fint, og hvis du ikke skal være tilfreds, de har den bedste penge refusion politik for alle VPN-udbydere, så der er virkelig ingen risiko i at prøve HideMyAss. De er en af de hurtigste VPN-udbydere på markedet, så der bør ikke være nogen bekymringer, hvis du planlægger at købe et abonnement til denne udbyder.

Hvis du ønsker at besøge deres hjemmeside og måske tilmelde dig selv, skal du klikke på HideMyAss knappen og komme i gang.

HideMyAss

Hvis du allerede har prøvet HideMyAss og måske er du enig, eller måske er du uenig med vores anmeldelse, så skriv en kommentar med en høflig tone, og lad os vide, hvad der er på dit hjerte, og hvad er dine tanker om VPN-tjenester HideMyAss.

HideMyAss nyheder fra bloggen

  • BBC iPlayer only works in the UK – how to get rid of this BBC error message?
    by Thomas Stein on august 6, 2022 at 10:15 am

    Are you trying to watch a video or a live stream on BBC online, but get an error message saying: BBC iPlayer only works in the UK. What can you do about it? As you try to watch BBC iPlayer from outside the UK you might get the error message saying “This content doesn’t seem The post BBC iPlayer only works in the UK – how to get rid of this BBC error message? appeared first on ipaddressguide.org.

  • HideMyAss Speed Test – Is HideMyAss a fast VPN?
    by Thomas Stein on juni 17, 2020 at 12:51 pm

    HideMyAss has servers in more than 190 nations and they are one of the leading VPN providers on the market. But, what are their download speeds like? Do you need to hide your ass in shame if you recommend this provider, or are the HideMyAss download speeds something you can brag about? We have tested The post HideMyAss Speed Test – Is HideMyAss a fast VPN? appeared first on ipaddressguide.org.

  • Is PureVPN better than HideMyAss? A VPN comparison!
    by Thomas Stein on januar 28, 2020 at 10:05 am

    Which VPN provider deserves to get your monthly payment? Is HideMyAss a better VPN provider than PureVPN, or is the Hong Kong-based VPN provider PureVPN better than the UK based VPN provider HideMyAss? It might sound “better” with a UK-based company than a Hong Kong-based company, but is that really so? Since I have started The post Is PureVPN better than HideMyAss? A VPN comparison! appeared first on ipaddressguide.org.

  • HideMyAss video review as of 2020
    by Thomas Stein on januar 8, 2020 at 9:05 am

    A new year has started, and we have taken a brand new look at HideMyAss, the VPN provider with servers in more countries in the world than any other VPN provider. A few years ago, they were a top-notch VPN provider! Do they still fit into this category? Are they still one of the best The post HideMyAss video review as of 2020 appeared first on ipaddressguide.org.

  • Is HideMyAss safe to use in 2020?
    by Thomas Stein on januar 6, 2020 at 3:49 pm

    Are you doing some background research on HideMyAss before you purchase a subscription? Are you worried about whether this is a safe VPN provider to use or not? Or have you heard rumors of HideMyAss being a scam? Here I will answer all your questions about whether or not HideMyAss is a safe VPN provider The post Is HideMyAss safe to use in 2020? appeared first on ipaddressguide.org.

Leave a Reply