HideMyAss review (2020 versie)

We schreven oorspronkelijk onze HideMyAss review in februari 2013. Sindsdien is alles veranderd en hidemyass is uitgegroeid tot een veel grotere VPN-provider, in feite is het de grootste VPN-provider die op dit moment online beschikbaar is. Maar is het de beste VPN-provider?

Sinds we schreven onze originele HideMyAss review de eerste indruk die je krijgt van HideMyAss is veranderd, hun website. Ze hadden onlangs een website update, en gelukkig hebben ze niet geprobeerd om het zo super modern, dat het plotseling werd moeilijk te gebruiken. Eerder het tegenovergestelde. De HideMyAss website is gemakkelijk om op te surfen, en je alle informatie vinden die je zoekt door de menu’s te gebruiken, of een beetje naar beneden scrollen.

Als je eenmaal hebt gesurft rond, het ding dat de meeste mensen proberen om uit te vinden zo spoedig mogelijk is de prijs informatie. Dat kan worden gevonden drukken van de prijstekst in het menu, en eenmaal daar zul je erachter komen dat HideMyAss draait met de volgende prijzen (hoewel ze vaak kortingen en ga zo maar door, maar dit zijn de prijzen de manier waarop ze normaal kijken).

HideMyAss prijzen

  • Abonnement van 1 maand: 8,99 Euro
  • Abonnement van 12 maanden: 59,88 Euro
  • 36 maanden abonnement: 107,64 Euro

Deze prijzen zijn niet de hoogste op de markt, maar ze zijn ook niet de goedkoopste. U zeker vinden aanbieders met nog lagere prijzen, maar ze zullen niet veel goedkoper. Daarom is de belangrijke vraag om jezelf te vragen of HideMyAss de VPN-provider is die u wilt gebruiken. Als dat zo is, dan is het het geld waard.

Als u zich hebt aangemeld bij HideMyAss, hebt u een 30-dagen volledig restitutiebeleid, maar alleen geldig als u minder dan 10 GB bandbreedte hebt gebruikt. Dat is heel veel bandbreedte, en 30 dagen is veel, dus dat is een briljante restitutie beleid, dus je hebt geen reden om aan te melden bij HideMyAss, want als je niet tevreden bent, vraag je gewoon om je geld terug!

HideMyAss-servers

HideMyAss is veruit de grootste VPN-provider op de markt gezien hun hoeveelheid servers en IP-adressen beschikbaar. Ze hebben momenteel servers in meer dan 190 landen wereldwijd, allemaal gevestigd in meer dan 180 verschillende locaties, en met een totaal van bijna 1000 servers.

Omdat ze deze grote hoeveelheid servers hebben, kunnen ze gemakkelijk veel gebruikers verbinding maken, zonder dat u last heeft van lage snelheden en andere problemen. Maar, wat zijn de HideMyAss snelheden als? Blijf lezen!

HideMyAss snelheden

We hebben natuurlijk niet in staat geweest om alle HideMyAss servers te testen in landen wereldwijd, maar onze ervaring vertelt ons nog steeds dat we over het algemeen zeer tevreden zijn. Natuurlijk, de meeste gebruikers op zoek naar een VPN-provider die hun verbinding zal beveiligen en geef ze een IP-adres ergens anders in de wereld, en dan is de meest voorkomende behoefte is om een Amerikaanse of een Britse IP-adreste krijgen. Als plus-service heeft HideMyAss ook virtuele servers, wat betekent dat de server zich in bijvoorbeeld Nederland bevindt, maar het zal u voorzien van een US IP-adres, het geven van veel betere snelheden voor iets in Europa, dan als ze daadwerkelijk moest verbinding maken met de server in de VS, die veel verder weg.

Hier vindt u enkele voorbeelden van snelheidstests die we hebben gedaan met HideMyAss, en de resultaten!

  • Voordat u HideMyAss gebruikt: Downloadsnelheid: 334 Mbps
  • Verbinding maken met een server in Hongarije (dichtstbijzijnde locatie): Downloadsnelheid: 21,2 Mbps
  • Verbinding maken met een server in Spanje: Downloadsnelheid: 126 Mbps
  • Verbinding maken met een server in de VS: Downloadsnelheid: 140 Mbps
  • Verbinding maken met een server in Nederland: Downloadsnelheid: 57 Mbps

De snelheidstesten zijn in januari 2020 uitgevoerd!

Kijkend naar de resultaten van de bovenstaande snelheidstests kan worden gezegd dat HideMyAss een echt snelle VPN-provider is met een aantal geweldige servers. De Hongaarse server is misschien de uitzondering, maar daarnaast bieden ze echt goede downloadsnelheden aan hun gebruikers. Als u nog meer resultaten van de snelheidstest wilt zien, klikt u op de bovenstaande link om een video van de snelheidstest en meer statistieken en resultaten te zien.

HideMyAss-client

HideMyAss heeft momenteel clients beschikbaar voor Windows, Android, Apple, Linux en iOS. Deze zijn eenvoudig te gebruiken en u verbinding maken met servers over de hele wereld binnen slechts een paar muisklikken. Een nieuwe functie is ook de kans om servers toe te voegen als favorieten, waardoor het makkelijker is om verbinding te maken met je favoriete landen zonder dat je de hele lijst hoeft te scrollen met alle landen waarin HideMyAss servers heeft.  Hier ziet u een kleine screenshot van de HideMyAss-client, waardoor een klein gevoel krijgt van hoe het eruit ziet terwijl je het in Windows uitvoert.

The brand new HideMyAss application as of September 2016
Een screenshot met de HideMyAss-toepassing.

Als u van plan bent uw VPN-abonnement op meerdere apparaten tegelijk te gebruiken, kan dat met HideMyAss, die u de kans geeft om vijf verbindingen tegelijkertijd met hetzelfde abonnement te laten werken.

Binnen de applicatie, hebben ze ook streaming in focus, en dus hebben ze gewezen op een aantal van hun servers die vooral goed zijn voor streaming. Dit zijn de beste servers als je geoblokken wilt omzeilen en Netflix, BBC/ITV en andere services wilt streamen. Ze werken echter niet altijd, maar op basis van onze tests in januari 2020 werkte HideMyAss wel met het Duitse Netflix, en met BBC en ITV in het Verenigd Koninkrijk.

HideMyAss heeft functies geïmplementeerd, zoals een kill-switch in de toepassing ervan. Dit zorgt ervoor dat u al uw internetactiviteiten stopt voor het geval de VPN-verbinding daalt. Ze hebben ook een tool die ervoor zorgt dat u uw locatie en uw IP-adres verandert tegen een vast tarief (bijvoorbeeld om de 12 uur). Dit kan handig zijn als u uw bewegingen online nog moeilijker wilt volgen.

HideMyAss en logboekregistratie

Een zeer belangrijk aspect voor mensen als ze zich aanmelden voor een VPN-provider is of ze uw activiteit registreren of niet. Als je HideMyAss alleen wilt gebruiken om Netflix te deblokkeren of om BBC te streamen, heb je geen reden om je om te geven. Maar als het belangrijk is voor u om te weten over het logging beleid van uw VPN-provider, dit is wat HideMyAss te zeggen heeft over het onderwerp.

Aangezien HideMyAss zich in Engeland bevindt, zijn ze onderworpen aan Engelse wetten en EU-wetten, waardoor het moeilijk is om een no-logging-beleid te volgen. Als gevolg hiervan registreren HideMyAss uw gebruikersnaam, een tijdstempel (het moment waarop u verbinding maakt en verbinding maakt met hun servers), de hoeveelheid gegevens die u verzendt en ook uw oorspronkelijke IP-adres, en het IP-adres dat u krijgt van de HideMyAss-server.

HideMyAss en streaming

Ik heb het eerder in de review genoemd, maar HideMyAss is in staat om heel wat streaming sites te deblokkeren. Onder de diensten die u bekijken met HideMyAss, vindt u BBC en ITV in het Verenigd Koninkrijk, Duitse Netflix, en veel tv-stations in landen zoals Duitsland, Italië, Noorwegen, Zweden, en nog veel meer! In vergelijking met VPN-providers zoals ExpressVPN en Surfshark VPN ontbreekt het HideMyAss echter veel als het gaat om het deblokkeren van websites.

HideMyAss en torrenting

HideMyAss heeft heel wat P2P-servers, en er zijn servers gemaakt voor het overbrengen van gegevens met behulp van Torrent-programma’s en meer. Als gevolg hiervan u HideMyAss eenvoudig gebruiken voor het uploaden en downloaden van bestanden met behulp van torrent-programma’s met HideMyAss. Hun basisservers blokkeren dergelijke activiteiten, maar als u hun aanbevolen P2P-servers gebruikt, werkt dit zonder problemen.

HideMyAss customer support

HideMyAss heeft een forum op hun website die goed werkt, en hier u vragen stellen en komen met suggesties. Bovendien hebben ze een live chat beschikbaar op hun website, wat betekent dat als je ergens vastzit, je daar je vraag stellen en in de meeste situaties, je meteen wordt geholpen. Ze hebben ook een vrij grote bibliotheek van artikelen op hun website het beantwoorden van gemeenschappelijke problemen, technische onderwerpen en ga zo maar door.

HideMyAss review conclusie

Zoals u misschien begrijpt het lezen van deze HideMyAss review, we zijn zeer fonds van HideMyAss als een VPN-provider, die wordt geleverd door het Britse bedrijf Privax Ltd. Ze doen hun uiterste best om nog meer mensen en naties te bereiken de hele tijd, maar op hetzelfde moment, ze werken hard om hun bestaande server park up-to-date en met genoeg IP’s en goede snelheden voor alle gebruikers. Ze slagen misschien niet altijd, maar over het algemeen werkt HideMyAss geweldig en als je niet tevreden moet zijn, hebben ze het beste geldteruggavebeleid van alle VPN-providers, dus er is echt geen risico om HideMyAss te proberen. Ze zijn een van de snelste VPN-providers op de markt, dus er moeten geen zorgen zijn als u van plan bent een abonnement te kopen op deze provider.

Als u hun website wilt bezoeken en zich misschien zelf wilt aanmelden, klikt u op de knop HideMyAss en gaat u aan de slag.

HideMyAss

Als je HideMyAss al hebt geprobeerd en misschien ben je het ermee eens, of misschien ben je het niet eens met onze beoordeling, schrijf dan een reactie met een beleefde toon en laat ons weten wat er op je hart zit en wat je gedachten zijn over de VPN-diensten van HideMyAss.

HideMyAss nieuws van de blog

  • HideMyAss Speed Test – Is HideMyAss a fast VPN?
    by Thomas Stein on juni 17, 2020 at 12:51 pm

    HideMyAss has servers in more than 190 nations and they are one of the leading VPN providers on the market. But, what are their download speeds like? Do you need to hide your ass in shame if you recommend this provider, or are the HideMyAss download speeds something you can brag about? We have tested The post HideMyAss Speed Test – Is HideMyAss a fast VPN? appeared first on ipaddressguide.org.

  • Is PureVPN better than HideMyAss? A VPN comparison!
    by Thomas Stein on januari 28, 2020 at 10:05 am

    Which VPN provider deserves to get your monthly payment? Is HideMyAss a better VPN provider than PureVPN, or is the Hong Kong-based VPN provider PureVPN better than the UK based VPN provider HideMyAss? It might sound “better” with a UK-based company than a Hong Kong-based company, but is that really so? Since I have started The post Is PureVPN better than HideMyAss? A VPN comparison! appeared first on ipaddressguide.org.

  • HideMyAss video review as of 2020
    by Thomas Stein on januari 8, 2020 at 9:05 am

    A new year has started, and we have taken a brand new look at HideMyAss, the VPN provider with servers in more countries in the world than any other VPN provider. A few years ago, they were a top-notch VPN provider! Do they still fit into this category? Are they still one of the best The post HideMyAss video review as of 2020 appeared first on ipaddressguide.org.

  • Is HideMyAss safe to use in 2020?
    by Thomas Stein on januari 6, 2020 at 3:49 pm

    Are you doing some background research on HideMyAss before you purchase a subscription? Are you worried about whether this is a safe VPN provider to use or not? Or have you heard rumors of HideMyAss being a scam? Here I will answer all your questions about whether or not HideMyAss is a safe VPN provider The post Is HideMyAss safe to use in 2020? appeared first on ipaddressguide.org.

  • We have tested the HideMyAss download speeds in 2020!
    by Thomas Stein on januari 5, 2020 at 11:05 pm

    HideMyass Speed test… find out more! HideMyAss was one of our favorite VPN providers for years. But, then they somehow got boring, and they didn’t work as well for a long time. So, as we sat down to make this speed test, we didn’t have high expectations to what this British VPN provider would provide. The post We have tested the HideMyAss download speeds in 2020! appeared first on ipaddressguide.org.

Geef een reactie