HideMyAss recension (2020 version)

Vi skrev ursprungligen vår HideMyAss recension redan i februari 2013. Sedan dess har allt förändrats, och HideMyAss har vuxit till en mycket större VPN-leverantör, i själva verket är det den största VPN-leverantör som finns tillgänglig online för tillfället. Men är det den bästa VPN-leverantören?

Sedan vi skrev vår ursprungliga HideMyAss granska det första intrycket du får av HideMyAss har förändrats, deras hemsida. De hade nyligen en webbplats uppdatering, och lyckligtvis de inte försöka göra det så super modern, att det plötsligt blev svårt att använda. Snarare tvärtom. Den HideMyAss webbplats är lätt att surfa runt på, och du kan hitta all information du letar efter med hjälp av menyerna, eller rulla ner lite.

När du har surfat runt, det som de flesta människor försöker ta reda på så snart som möjligt är prisinformationen. Det kan hittas trycka på pristexten i menyn, och när det kommer du att ta reda på att HideMyAss körs med följande priser (även om de ofta har rabatter och så vidare, men dessa är de priser som de normalt ser ut).

HideMyAss priser

  • 1 månaders abonnemang: 8,99 Euro
  • 12-månaders abonnemang: 59,88 Euro
  • 36-månaders abonnemang: 107,64 Euro

Dessa priser är inte de högsta på marknaden, men de är inte det billigaste heller. Du kan säkert hitta leverantörer med ännu lägre priser, men de kommer inte att bli mycket billigare. Därför är den viktiga frågan att ställa dig själv om HideMyAss är VPN-leverantören du vill använda. Om det är, då är det värt pengarna.

Om du har registrerat dig med HideMyAss har du en 30-dagars fullständig återbetalningsprincip, men bara giltig om du har använt mindre än 10 GB bandbredd. Det är en hel del bandbredd, och 30 dagar är mycket, så det är en lysande återbetalning sats, så du har ingen anledning att för att registrera dig med HideMyAss, för om du inte är nöjd, du helt enkelt be om dina pengar tillbaka!

HideMyAss-servrar

HideMyAss är den överlägset största VPN-leverantören på marknaden med tanke på deras mängd servrar och IP-adresser tillgängliga. De har för närvarande servrar i mer än 190 länder över hela världen, alla belägna på mer än 180 olika platser, och med totalt nästan 1000 servrar.

Eftersom de har denna stora mängd servrar, kan de lätt ha massor av användare ansluter, utan att du lider med långsamma hastigheter och andra problem. Men, hur är HideMyAss hastigheter som? Fortsätt läsa!

HideMyAss hastigheter

Vi har naturligtvis inte kunnat testa alla HideMyAss servrar i nationer över hela världen, men vår erfarenhet säger oss fortfarande att i allmänhet är vi mycket nöjda. Naturligtvis de flesta användare leta efter en VPN-leverantör som kommer att säkra sin anslutning och ge dem en IP-adress någon annanstans i världen, och då det vanligaste behovet är att få en amerikansk eller en brittisk IP-adress. Som en plus tjänst HideMyAss har också virtuella servrar, vilket innebär att servern finns i, till exempel Nederländerna, men det kommer att ge dig en USA IP-adress, vilket ger mycket bättre hastigheter för något i Europa, än om de faktiskt var tvungna att ansluta till servern i USA som är mycket längre bort.

Här hittar du några exempel på hastighetstester vi har gjort med HideMyAss, och resultaten!

  • Innan du använder HideMyAss: Nedladdningshastighet: 334 Mbps
  • Ansluta till en server i Ungern (närmaste plats): Nedladdningshastighet: 21,2 Mbit/s
  • Ansluta till en server i Spanien: Nedladdningshastighet: 126 Mbit/s
  • Ansluta till en server i USA: Nedladdningshastighet: 140 Mbit/s
  • Ansluta till en server i Australien: Nedladdningshastighet: 57 Mbit/s

Hastighetstesterna gjordes i januari 2020!

Om man tittar på resultaten av hastighetstester ovan kan man säga att HideMyAss är en riktigt snabb VPN-leverantör med några awesome servrar. Den ungerska servern kan vara ett undantag, men förutom det ger de riktigt bra nedladdningshastigheter till sina användare. Om du vill se ännu fler resultat från hastighetstestet klickar du på länken ovan för att se en video av hastighetstestet och mer statistik och resultat.

HideMyAss-klient

HideMyAss har för närvarande kunder tillgängliga för Windows, Android, Apple, Linux och iOS. Dessa är lätta att använda och du kan ansluta till servrar över hela världen inom bara några musklick. En ny funktion är också chansen att lägga till servrar som favoriter, vilket gör det lättare att ansluta till dina favoritnationer utan att behöva rulla hela listan som visar alla nationer där HideMyAss har servrar.  Här kan du se en liten skärmdump från HideMyAss-klienten, vilket ger en liten känsla av hur det ser ut när du kör den i Windows.

The brand new HideMyAss application as of September 2016
En skärmdump som visar HideMyAss-programmet.

Om du planerar att använda din VPN-prenumeration på flera enheter samtidigt kan det göras med HideMyAss, som ger dig chansen att ha fem anslutningar som körs samtidigt med samma prenumeration.

Inuti programmet har de också satt streaming i fokus, och därmed har de belyst några av sina servrar som är särskilt bra för streaming. Dessa är de bästa servrarna om du vill kringgå geo-block och strömma Netflix, BBC / ITV och andra tjänster. Men de fungerar inte alltid, men baserat på våra tester i januari 2020, gjorde HideMyAss arbeta med tyska Netflix, och med BBC och ITV i Storbritannien.

HideMyAss har implementerat funktioner som en kill-switch i sin ansökan. Detta kommer att se till att du stoppar alla dina Internet-aktiviteter om VPN-anslutningen sjunker. De har också ett verktyg som ser till att du ändrar din plats och din IP-adress med en fast hastighet (till exempel var 12:e timme). Detta kan vara användbart om du vill göra dina rörelser på nätet ännu svårare att spåra.

HideMyAss och loggning

En mycket viktig aspekt för människor som de registrerar sig för en VPN-leverantör är om de loggar din aktivitet eller inte. Om du bara vill använda HideMyAss för att låsa upp Netflix eller för att strömma BBC, har du ingen anledning att bry dig om detta. Men om det är viktigt för dig att veta om loggningsprincipen för din VPN-leverantör, är detta vad HideMyAss har att säga i ämnet.

Eftersom HideMyAss finns i England, är de föremål för engelska lagar och EU-lagar, vilket gör det svårt att följa en policy för att logga inte inloggning. Som ett resultat loggar HideMyAss ditt användarnamn, en tidsstämpel (den tid då du ansluter och kopplar från till deras servrar), mängden data som du överför, och även din ursprungliga IP-adress, och IP-adressen du får av HideMyAss-servern.

HideMyAss och streaming

Jag har nämnt det tidigare i översynen, men HideMyAss kan låsa upp en hel del strömmande webbplatser. Bland de tjänster du kan titta på med HideMyAss, hittar du BBC och ITV i Storbritannien, tyska Netflix, och massor av TV-stationer i länder som Tyskland, Italien, Norge, Sverige och mycket mer! Men jämfört med VPN-leverantörer som ExpressVPN och Surfshark VPN, HideMyAss saknas mycket när det gäller att låsa upp webbplatser.

HideMyAss och torrenting

HideMyAss har en hel del P2P-servrar, och det finns servrar gjorda för överföring av data med Hjälp av Torrent-program och mycket mer. Som ett resultat kan du enkelt använda HideMyAss för att ladda upp och ladda ner filer med torrent program med HideMyAss. Deras basservrar blockerar sådana aktiviteter, men om du använder deras rekommenderade P2P-servrar fungerar detta utan problem.

HideMyAss kundsupport

HideMyAss har ett forum på deras hemsida som fungerar bra, och här kan du ställa frågor och komma med förslag. Dessutom har de en chatt tillgänglig på deras hemsida, vilket innebär att om du är fast någonstans, kan du ställa din fråga där och i de flesta situationer, kommer du att få hjälp direkt. De har också ett ganska stort bibliotek av artiklar på deras hemsida svara på vanliga problem, tekniska ämnen och så vidare.

HideMyAss översyn slutsats

Som ni kanske förstår läsa denna HideMyAss recension, vi är mycket fond för HideMyAss som en VPN-leverantör, som tillhandahålls av det brittiska företaget Privax Ltd. De gör sitt yttersta för att nå ännu fler människor och nationer hela tiden, men samtidigt arbetar de hårt för att hålla sin befintliga serverpark uppdaterad och med tillräckligt med IPS och bra hastigheter för alla användare. De kanske inte lyckas hela tiden, men i allmänhet fungerar HideMyAss bra och om du inte bör vara nöjd, de har den bästa pengarna återbetalning politik för alla VPN-leverantörer, så det finns egentligen ingen risk att försöka HideMyAss. De är en av de snabbaste VPN-leverantörerna på marknaden, så det bör inte finnas några bekymmer om du planerar att köpa en prenumeration på denna leverantör.

Om du vill besöka deras hemsida och kanske registrera dig själv, klicka på HideMyAss-knappen och komma igång.

HideMyAss

Om du redan har provat HideMyAss och kanske du håller med, eller kanske du inte håller med om vår recension, skriv en kommentar med en artig ton, och låt oss veta vad som finns på ditt hjärta och vad är dina tankar om VPN-tjänster HideMyAss.

HideMyAss nyheter från bloggen

  • Is PureVPN better than HideMyAss? A VPN comparison!
    av Thomas Stein på januari 28, 2020 vid 10:05 f m

    Which VPN provider deserves to get your monthly payment? Is HideMyAss a better VPN provider than PureVPN, or is the Hong Kong-based VPN provider PureVPN better than the UK based VPN provider HideMyAss? It might sound “better” with a UK-based company than a Hong Kong-based company, but is that really so? Since I have started The post Is PureVPN better than HideMyAss? A VPN comparison! appeared first on ipaddressguide.org.

  • HideMyAss video review as of 2020
    av Thomas Stein på januari 8, 2020 vid 9:05 f m

    A new year has started, and we have taken a brand new look at HideMyAss, the VPN provider with servers in more countries in the world than any other VPN provider. A few years ago, they were a top-notch VPN provider! Do they still fit into this category? Are they still one of the best The post HideMyAss video review as of 2020 appeared first on ipaddressguide.org.

  • Is HideMyAss safe to use in 2020?
    av Thomas Stein på januari 6, 2020 vid 3:49 e m

    Are you doing some background research on HideMyAss before you purchase a subscription? Are you worried about whether this is a safe VPN provider to use or not? Or have you heard rumors of HideMyAss being a scam? Here I will answer all your questions about whether or not HideMyAss is a safe VPN provider The post Is HideMyAss safe to use in 2020? appeared first on ipaddressguide.org.

  • We have tested the HideMyAss download speeds in 2020!
    av Thomas Stein på januari 5, 2020 vid 11:05 e m

    HideMyAss has servers in more than 190 nations and they are one of the leading VPN providers on the market. But, what are their download speeds like? Do you need to hide your ass in shame if you recommend this provider, or are the HideMyAss download speeds something you can brag about? We have tested The post We have tested the HideMyAss download speeds in 2020! appeared first on ipaddressguide.org.

  • Get a 77% HideMyAss discount today!
    av Thomas Stein på maj 8, 2019 vid 11:40 f m

    HideMyAss was one of the best VPN services on the market for a long time, and they still remain one of the leading VPN providers. They have servers in more nations than any other VPN service, and they have an incredible amount of servers available. For a very long time, HideMyAss has only been offering The post Get a 77% HideMyAss discount today! appeared first on ipaddressguide.org.

One thought on “HideMyAss recension (2020 version)

  1. Adrian says:

    Hej! Finns det någon VPN tunnel som är gratis? (Behöver inte ha den bästa) men om det finns gratis så säg gärna till! Om man ansluter med VPN tunnel får jag den nya datorns (som jag kopplar upp mig på) internet eller har jag mitt egna internet i mitt hem??? Just nu har jag ett program som heter “DoNotTrackMe” den döljer min IP adress, är det också en VPN tunnel då???

    Tacksam för svar på alla frågor!
    /Adrian

Kommentera